VEĆU GLUPOST NEĆETE PROČITATI: Evo zašto Alkaraz ima veće šanse da osvoji Vimbldon od Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 09:44

VEĆU GLUPOST NEĆETE PROČITATI: Evo zašto Alkaraz ima veće šanse da osvoji Vimbldon od Đokovića

Nemac se izlupetao za sve pare...

Gotovo da nema to igrača koji nije izajvio da se ne kladio protiv Novaka Đokovića na Vimbldonu. Činjenice govore da niko nema šanse protiv srpskog šampiona na londonskoj travi.

Dovoljno je samo podsetiti da Nole ima četiri vezana trijumfa na Vimbldonu, a da na Centralnom terenu nije izgubio punih deset godina

Ipak, našao se neko ko misli da Đoković ove godine neće podići prestižni trofej na najveće turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << belog sporta. To je glavom i bradom Mihael Štih vimldonski šampion iz 1991. godine. Nemac prednost daje mladom Špancu Karlosu Alkarazu.

- Novak ima vizuju da osvoji sva četiri slema ove godine, ali moj prvi favorit je Karlos Alkaraz, koji je tek osvojio svoj prvi pehar na travi, na Kvinsu“ rekao je Štih.

Ipak, njegovo objašnjnjenje je u najmanju ruku smešno.

- Alkaraz ima neizmernu radost igranja, uči veoma brzo i ima sposobnost da se veoma brzo prilagodi igri - objasnio je Nemac svoju prognozu.

Nešto slično Štih je izjavio pre dve godine i naravno omašio u prognozi što možete da pročitate OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.