Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2023, 12:40

‘VEČNI GRAD’ NE MOŽE BEZ SRBA: Lacio pikirao srpskog reprezentativca! (FOTO)

Da li će na kraju promeniti sredinu? Fudbaler Udinezea i reprezentativac Srbije, Lazar Samardžić mogao bi da pojača redove Lacija, a ponuda će biti slična Interovoj plus igrač Toma Bašić, koji vredi oko 6 miliona. Prelaskom u ‘nebesko-plave’ Sergej Milinković-Savić bi dobio pravog naslednika, a klub sa ‘Olimpika’ baš to vidi u Samaražiću, koji bi igrao i Ligu šampiona sa ovim timom. Podsetimo, Samardžić je bio na pragu prelaska u Inter, koji ... Read more
The post ‘VEČNI GRAD’ NE MOŽE BEZ SRBA: Lacio pikirao srpskog reprezentativca! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.