VEČITI, ŠTA ČEKATE? Fener OTPISAO Bjelicu i Kalatesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 19:52

VEČITI, ŠTA ČEKATE? Fener OTPISAO Bjelicu i Kalatesa

Mogu da biraju novu sredinu.

Generalni direktor Fenerbahčea Derija Jenijer rekao je da ekipa iz Istanbula više ne računa na srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu i grčkog asa Nika Kalatesa.

Bjelica je zbog problema sa povredom propustio gotovo celu prošlu sezonu zbog povrede, a sledeće sezone će morati da potraži novi klub.

- Preneli smo i Nemanji Bjelici i Niku Kalatesu i njihovim menadžerima da ne mislimo na njih u našem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planiranju ove godine -  rekao je Derija Janijer, a prenosi Jurohups

Bjelica i Kalates imaju važeće ugovore sa Fenerbahčeom, tako da će Srbin i Grk pokušati da otplate ceo ugovor sa klubom.

- Pošto su u pitanju igrači sa važećim ugovorom, obojica su počeli da treniraju sa nama. Pogledaćemo situaciju u narednom periodu - rekao je Jenijer.

Za Nemanju Bjelicu se interesovala Crvena zvezda, dok se Nik Kalates pominjao kao pojačanje Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.