VEČITI IMAJU PRILIKU ZA NOVI TROFEJ: Vraća se ABA Superkup

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 16:30

VEČITI IMAJU PRILIKU ZA NOVI TROFEJ: Vraća se ABA Superkup

Poznat i domaćin takmičenja.

Posle četiri godine pauze ponovo će se igrati ABA Superkup - saznaje Mozzartsport.

Prema njihovim saznanjima domaćin će ovoga puta biti Budućnost, odnosno Podgorica i hala Morača u kojoj bi se utakmice igrale.

Kao i u vremenu pre nego što je prekinuto takmičenje, učešće bi trebalo da imaju osam najbolje plasiranih klubova na tabeli ABA lige za takmičarsku 2022/23.

To su Partizan, Crvena zvezda, Budućnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cedevita Olimpija, FMP Železnik, Mega, Zadar i Studentski Centar.

Novost u odnosu na prethodne godine je to da bi se igralo razigravanje za pozicije, pa bi tako svaki tim odigrao po tri utakmice.

Dosadašnji osvajači ABA Superkupa su zagrebačka Cedevita 2017, Crvena zvezda 2018. i Partizan 2019. godine, a videćemo ko će biti novi šampion.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.