Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:30

VEČE LUDILA

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 09.10.2023.

22:54

Izvor: Sportske.net


Pred praznim tribinama OAKA arene zbog suspenzije, Panatinaikos je savladao Marusi u okviru 1. kola grčkog šampionata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bilo je 82:71 u meču punom tenzija i u meču gde je Ataman pokušao da dokaže svima ko je glavni tako što je urlao na kraju utakmice u svlačionici. 
Posebno je bio besan na igru u poslednjoj deonici kada je Marusi uspeo da prepolovi prednost domaćina, dobio je tu deonicu sa 13:26.
Na kraju, najefikasniji u Panatinaikosu bili su Mancukas i Vildoza sa po 12 poena, Lesor je dodao 10, Grigonis 11. Kod poraženih Džajston 21 poen i 11 skokova, Marko Luković je dodao 11 poena, Stefan Peno je imao 7 poena i 5 asistencija, a Miroslav Raduljica u svom prvom meču posle dužeg vremena imao je 5 poena, 3 skoka i 4 asistencije. 
Povredio se i Kostas Slukas koji je igrao svega 6 minuta, a jedan od detalja koji su obeležili ovaj meč jeste sukob Marka Lukovića i Kostasa Adetokumba koji je želeo da se obračuna sa srpskim igračem, ali su ostali sprečili veliki sukob. 
Ergin Ataman je posle utakmice u svlačionici bio prilično besan na svoje izabranike, prenose grčki mediji. 
On im je održao lekciju zbog slabe igre u drugom poluvremenu, prenosi se da je bilo prilično intenzivno, da je bilo teško smiriti turskog trenera i da nikome nije bilo prijatno ko se našao u blizini. 
Posle meča je dao i izjavu. 
„Nisam srećan, nismo dominirali mečom. Nisam srećan sa koncentracijom, sa stavom igrača, nisam srećan individualnim učinkom. Ovo je opasan mentalitet. Moramo odmah da donesemo neke važne odluke. Pričali smo o tome u svlačionici. Sutra krećemo sa jakim radom da se spremimo za Bajern“, rekao je on. 
„Ne smemo da kažemo da je protivnik ispod našeg nivoa. Neću o imenima, ali svi znaju kako su pojedinci odigrali. Videli ste ih“, rekao je on. 
„Košarka koju smo prikazali je bila mizerna“, rekao je Ataman. 
Έξαλλος ο Κώστα Αντετοκούνμπο σε διεκδίκηση της μπάλας 5,5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα του #paobc με το Μαρούσι συγκρατήθηκε από διαιτητή, συμπαίκτες και αντιπάλους όταν προσπάθησε να επιτεθεί στον Λούκοβιτς pic.twitter.com/P8pwHV4dph
— Yannis Psarakis (@YPsar) October 9, 2023


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.