VBA kvari planove Klopu

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VBA kvari planove Klopu

"Redsi" su pokazali interesovanje za odličnog defanzivca, ali Vest Brom planira da im pomrsi račune.

Vest Bromvič Albion je letos iz Al Ahlija na pozajmicu doveo egipatskog reprezentativca Ahmeda Hegazija.

On je doveden na pozajmicu do kraja sezone, ali VBA ima i pravo preče kupovine.

Liverpul je pokazao interesovanje za njegove usluge, četi Jirgena Klopa su neophodni kvalitetni defanzivci, ali će Nemac morati da nastavi da traži rešenja, Hegazi ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Hotornsu".

Naime, stručni štab na čelu sa novim trenerom Alanom Pardjuom želi da zadrži Hegazija, koji se našao u startnoj postavi "Vrećica" na svakom susretu u PL ove sezone.

VBA je u dogovor sa Al Ahlijem umetnuo klauzlu po kojoj za 4,5 miliona funti do 30. juna, u bilo kom trenutku, može da otkupi njegov ugovor od egipatske ekipe.

To planiraju da urade već u januaru, kako bi odbili interesovanje Liverpula, ali i još nekolicine klubova iz Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.