Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 20:25

VBA još čeka prvenac: Pop rastužio Baneta Ivanovića

Prvi put ove sezone meč u Premijer ligi završen bez golova – 0:0

Moralo je jednom i to da se dogodi... Prvi put u ovoj takmičarskoj godini, duel u Premijer Ligi završen je bez golova. Moraće Slaven Bilić i Branislav Ivanović da čekaju još na ovosezonski prvenac u eltinom rangu, pošto je Barnli odoleo u Birmingemu – 0:0.

Imaće razloga da žale u redovima Vest Breomviča, uzimajući u obzir da su imali dve odlične šanse u drugom poluvremenu. Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su prespavali, ali je u tom periodu poništen pogodak Granta zbpg očiglednog ofsajda.

Nije bilo golova ni u nastavku, ali je imalo šta da se vidi. Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je odlično komandovao odbranom domaćina. Dominirao u vazduhu, ali je mogao da se proslavi na drugoj strani terena. Demonstrirao je sredinom drugog poluvremena, kao u većem delu karijere, Branislav Ivanović sjajan osećaj pred protivničkim golom. Lepo je ispratio akciju prilikom jednog prekida, čak i odlično šutirao, ali je golman Barnlija Nik Pop sjajno reagovao. Imao je šansu Ivanović za popravni, ali već je to bila teža situacija. Sprečio ga je Po padom u noge.

Tražio je prvenac Vest Bromvič Albion. Međutim, imao je i Barnli lepe situacije. Tukao je Vud glavom, ali je odbranio Džonson.

PREMIJER LIGA – 5. KOLO

Subota

Everton – Liverpul 2:2 (1:1)

/Kin 19, Kalvert Luin 81 – Mane 3, Sane 72/

Čelsi - Sautempton 3:3 (2:1)

/Verner 15, 28, Haverc 59 - Ings 43, Adams 57, Vestergard 90+2/

Mančester Siti - Arsenal 1:0 (1:0)

/Sterling 23/

Njukasl - Mančester Junajted 1:4 (1:1)

/Šo 2ag - Megvajer 23, Fernandeš 86, Van Bisaka 90, Rašford 90+6/

Nedelja

Šefild Junajted - Fulam 1:1 (0:0)

/Šarp 85 penal – Lukman 77/

Kristal Palas – Brajton 1:1 (1:0)

/Zaha 19pen – Mekalister 90/

Totenhem – Vest Hem 3:3 (3:0)

/Son 1, Kejn 8, 16 – Balbuena 82, Sančez 85, Lansini 94/

Lester – Aston Vila 0:1 (0:0)

/Barkli 91/

Ponedeljak

VBA - Barnli 0:0

21.00: (2,60) Lids (3,20) Vulverhempton (2,80)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VBA još čeka prvenac: Poup rastužio Baneta Ivanovića

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020

Prvi put ove sezone meč u Premijer ligi završen bez golova – 0:0..Moralo je jednom i to da se dogodi.. Prvi put u ovoj takmičarskoj godini, duel u Premijer Ligi završen je bez golova. Moraće Slaven Bilić i Branislav Ivanović da čekaju još na ovosezonski prvenac u eltinom rangu, pošto je Barnli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.