Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:30

VAZURA POSLE DERBIJA: Čestitam Zvezdi, nismo više za STRANE sudije

Ima rešenje za gorući problem.

Večiti derbi koji je bio odigran u subotu bio je po mišljenju mnogih najbolji u poslednjih nekoliko godina. Takođe, bilo je mnogo spornih situacija o kojima se i dalje raspravlja.

Na temu utakmice između Partizana i Crvene zvezde je pričao i generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, koji je za "Maxbet Sport" izneo svoje utiske:

– Sve čestitke Zvezdi na organizaciji utakmice. Bilo je 12.000 naših navijača na jugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pun stadion, zanimljiv meč i četiri gola. Šteta je što su te stolice na jugu zapaljene i moram da kažem našim navijačima da tu štetu plaća klub. Koliko će to biti novca, proceniće se na osnovu dokazivanja štete. Moram i da kažem da Partizan kao klub osuđuje pojedince koji vređaju predsednika države. Molimo naše navijače da to više ne rade. Pravim navijačima sve čestitke na navijanju.

Nakon uvodnog dela o navijačima, osvrnuo se i na ishod derbija.

– Da smo ostali sa 11 igrača do kraja, možda bismo i pobedili. Bitno je da sve i dalje zavisi od nas, da se mi pitamo, da smo ostali prvi na tabeli.

Upitan o dominaciji Zvezde na terenu, rekao je:

– Nisam gledao sličnu utakmicu, ali ne bih se složio da je bila dominacija. Dosta toga je bilo kad smo ostali sa igračem manje. Bilo je i ranije derbija na kojima je Partizan dominirao u Humskoj, pa se Zvezda vraćala kući sa bodom iako smo mi bili bolji.

O sudiji Pavlu Iliću nije hteo da priča.

– Neću o suđenju… Mogu samo da kažem da je bilo mnogo grešaka - zaključio je Vazura.

Nezaobilazno je bilo pitanje i o stranim sudijama?

– Ne, nismo više za to. Ali smo za to da sude naše najbolje i najiskusnije sudije. Nema potrebe više da to budu debitanti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.