VAZURA OBJASNIO!? Vučelić je podneo ostavku, ali je i dalje predsednik i ja sam hteo da odem

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:03

VAZURA OBJASNIO!? "Vučelić je podneo ostavku, ali je i dalje predsednik i ja sam hteo da odem"

Sve je jasno!?

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u razgovoru za Kurir otkrio je kakav je status Milorada Vučelića.

Vučelić je dugogodišnji predsednik crno-belih, ali je letos podneo ostavku na to mesto, ali je na koktelu na kraju godine predstavljen kao prvi čovek kluba.

- Partizan ima predsednika, Milorad Vučelić je podneo ostavku, ali do izbora novog, on je predsednik kluba. Izbor novog će biti u dogledno vreme, organizovaće se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Skupština u pauzi i odlučivati o tome - objasnio je Vazura.

I sam je planirao da napusti mesto generalnog direktora kluba.

- Jesam, u više navrata. Neki ljudi u Skupštini su smatrali da to ne bi bila prava odluka i nisam tad odlazio iz kluba.

Prokomentarisao je i redovno skandiranje navijača Partizana - "Uprava napolje".

- Sigurno nije prijatno. Smeta nam dok god imamo rezultate, ali kao da je postala neka himna Partizana. Kad smo 2015. došli, na prvoj utakmici je bilo isto skandiranje, a te sezone smo uzeli titulu.

Odnos sa trenerom Igorom Duljajem je bio turbulentan tokom jeseni.

- Duljaj je dao izjavu koja je izvučena iz konteksta. U suštini, rekao je da bi klub uvek trebalo da ima rezervna rešenja i da pregovara, a nije rekao da u ovom trenutku pregovara. Niko nije pregovarao ni sa kim. Kad nismo smenjivali Duljaja kad je bio četvrti, ne vidim razumnu odluku da to činimo kad je prvi. Mislim da je to spin i primećujem ovih dana da se u medijima priča o svemu, samo ne o tome da je Partizan jesenji prvak.

Mnogima se učinilo da nije sve potaman između trenera i rukovodilaca na osnovu oprečnih izjava tokom sezone.

- Ne smeta mi. Sa Duljajem imam odličnu saradnju, nadam se da i on to može da kaže. Za Saldanju nismo davali različite izjave. On je samo rekao da ćemo imati ponuda i da će biti teško da ga zadržimo. Ja kažem da ćemo ga sigurno zadržati, tako da smo rekli istu stvar. Nisu nešto suprotne izjave - zaključio je Vazura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.