VAŽNA SU TRI BODA: Mirković posle Proletera pričao i o derbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽNA SU TRI BODA: Mirković posle Proletera pričao i o derbiju (FOTO)

Partizan savladao Novosađane sa 3:0.

Fudbaleri Partizana napravili su najbolju moguću uvertiru pred večiti derbi naredne subote pošto su u 23. kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj savladali Proleter iz Novog Sada sa 3:0. Crno-beli su bili bolji rival, ali im je na ruku i rano isključenje u gostujućoj ekipi. Trener crno-belih Zoran Mirković zadovoljno je prokomentarisao trijumf sovjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača, a dotakao se i večitog derbija.

 - Igrali smo dobro večeras. Najvažnije da smo zabeležili pobedu uz dobru igru. Valijente i Zakarić su bili izmene jer smo želili da ih sačuvamo za derbi pošto im je pretila suspenzije. Imamo sedam dana da se pripremimo za derbi. To je najveća svetkovina srpskog fudbala. Gledaćemo da se spremimo najbolje što možemo i da odigramo dobru utakmicu - rekao je Mirković.

Strateg gostiju Dragan Radojičić naglasio je da je od trenutka kada je njegov tim ostao sa igračem manje sve bilo mnogo teže za njih.

 - Ostati sa igračem manje protiv kvalitetnog Partizana je veliki problem. Ono što smo uigravali pet dana i trenirali cele nedelje nismo ispoštovali. U drugom poluvremenu su momci dali sve od sebe. Imali smo danas puno štete. Okrećemo se sledećoj utakmici, iako sam najavljivao da možemo nešto da napravimo ovde, ali nismo mogli posle crvenog kartona - istakao je Radojičić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaamerička odbojkašica Loren Gibermajer.

Soaking up the last ☀️ rays before @usavwnt heads to VNL finals week in China! Sure glad I have my @freskincare to protect me! 👉🏼 Also, don’t forget to check my profile tomorrow for a great summer deal on all my fav products 💜💦

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on Jun 20, 2018 at 4:25pm PDT

Sweet summertime 🌞🌻#home

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on Aug 9, 2017 at 7:51am PDT

Off day pool time in my new @boysandarrows suit 💦😍#lastfreeweekend #soakitup #selfcaresunday

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on Jun 25, 2017 at 3:26pm PDT

Shoulder rehab isn't so bad with a view like that 👆🏼😍 Grazie a @marcodalozzo & @carubellicristian per la programma di lavoro che mi aiuterà a raggiungere la forma ottimale! 💪🏼

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on Aug 29, 2016 at 3:00pm PDT

Par-a-dise 🌴🌊☀️

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on May 18, 2014 at 10:45am PDT

Went to lay out at our pool today and realized it was a pool party #whynot #newport 👯☀🌊🍹🏊🎶

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on May 25, 2013 at 2:50pm PDT

💥Derby day TOMORROW!💥 @eczacibasisporkulubu vs @fbvoleybol at 6:30p 💪🏼🐯

A post shared by Lauren Gibbemeyer (@lgibby5) on Jan 25, 2019 at 11:20pm PST
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički ubedljiv u derbiju sa Voždovcem

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 16:07

Fudbaleri Čukaričkog vratili su se na pobednički kolosek u 23. kolu Superlige Srbije. . Čukarički je na svom stadionu savladao ekipu Voždovca u beogradskom derbiju, rezultatom 3:0..."Brđani" su već posle pola sata igre...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.