VAŽAN TRIJUMF: TSC ostaje na drugom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 18:17

VAŽAN TRIJUMF: TSC ostaje na drugom mestu

Meč 34. kola.

Fudbaleri TSC-a su slavio na "Čika Dači" protiv Radničkog sa 1:4 (1:2) i sada su korak bliži plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona

TSC je poveo nakon što je Vasilije Đurić, jedan od boljih igrača Radničkog u drugom delu sezone, igrao rukom u kaznenom prostoru, Đakovac je bio siguran sa bele tačke u 20. minutu.

Izjednačenje je doneo Luka Milunović koji je iskoristio prazan prostor u odbrani gostiju i u 27. minutu je opet bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nerešeno.

I onda novi penal za TSC, Mitrović je oborio Ratkova, a Đakovac je pogodio prečku.

TSC nešto bolji do kraja poluvremena, a onda Josip Ćalušić glavom pogađa nakon centaršuta Ivana Milosavljevića za 1:2 u 43. minutu.

Na startu drugog dela igre Nemanja Petrović dobrim udarcem sa oko 25 metara pogađa za 1:3 (60.)

Ratkov je uzeo stvar u svoje ruke i pogodio perfektnih šutem sa preko 20 metara za konačnih 1:4 u 86. minutu tada je svima bilo jasno da bodovi idu u Bačku Topolu.

SUPERLIGA, 34. KOLO

Plej-of

Radnički 1923 - TSC 1:4 (1:2)

Čukarički  - Vojvodina (18)

Voždovac - Crvena zvezda (19)

Partizan - Novi Pazar (20)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.