VAŽAN POTPIS U REALU: Vezista overio ugovor sa ”Kraljevima”

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 14:41

VAŽAN POTPIS U REALU: Vezista overio ugovor sa ”Kraljevima”

Stub tima...

Fudbaler Reala i nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros odlučio je da produži ugovor sa madridskim klubom, prenosi španski sportski list Marka.

Kros (33) ima ugovor sa Realom do kraja sezone, ali je odlučio da produži saradnju sa aktuelnim evropskim šampionom do 30. juna naredne godine.

Nemački fudbaler je stigao u Real 2014. godine iz Bajerna za 25 miliona evra, a pre toga sa minhenskim klubom osvojio je 10 trofeja. Kros je za Real >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrao 405 utakmica i postigao je 27 golova.

On je sa "kraljevskim klubom" osvojio 18 trofeja, a u prethodnih devet godina bio je jedan od najboljih fudbalera Reala.

Španski mediji očekuju da ugovor sa Realom produži i hrvatski fudbaler Luka Modrić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.