VAVRINKA ZADOVOLJAN I PORED PORAZA: Na kraju srećan sam zbog nastupa! Nisam na njegovom nivou igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:53

VAVRINKA ZADOVOLJAN I PORED PORAZA: Na kraju srećan sam zbog nastupa! Nisam na njegovom nivou igre

Đoković je uspeo da trijumfuje pre potencijalnog prekida.

Srpski teniser Novak Đoković je dobio trku sa vremenom na Vimbldonu i savladao je Švajcarca Stena Vavrinku u trećem kolu sa 6:3, 6:1, 7:6.

Ovo je bio 27. međusobni duel i 21. pobeda za Srbina.

- Bio je to težak meč kao što sam očekivao. Trenutno je najbolji igrač. Teško je bilo igrati protiv njega na Vimbldonu. Na kraju srećan sam zbog nastupa. Borio sam se do kraja. Bio sam više fokusiran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sebe. Nisam na njegovom nivou igre, svega. Probao sam da odigram najbolji meč - rekao je Vavrinka.

Vavrinka je dobijao podršku sa tribina.

- Bilo je sjajno. Atmosfera neverovatna. Bila je šansa da ponovo igram na Centralnom terenu. Uvek je posebno, igranje na travi, igranje u večernjem terminu protiv Novaka. Bilo je to posebno. Igrao sam bolje, uživao sam. Mogao sam da odigram malo bolje na kraju meča. Napravio sam dve greške u nizu. To nije bio najbolji momenat za to. Pozitivan turnir svakako - dodao je Švajcarac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.