VARKA ILI NEŠTO DRUGO? Nesvakidašnji potez Džikića i igrača Budućnosti po dolasku u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VARKA ILI NEŠTO DRUGO? Nesvakidašnji potez Džikića i igrača Budućnosti po dolasku u Beograd (FOTO)

Počinje finale ABA lige.

Košarkaši Budućnosti su u nedelju odradili trening, ali ne u "Pioniru", gde će se igrati prva dva meča finalne serije. Izabranici trenera Aleksandra Džikića su odlučili da trening odrade u dvorani Sportskog centra "Vizura", a razlog za tu oduku je malo neobičan.

Prema saznanjima Informera, ekipa Budućnosti nije želela da trenira u "Pioniru" pod izgovorom da hoće da izbegne gužve na putu.

POČINJE FINALNA SERIJA: Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka Budućnost, a razloga za revanš ima na PRETEK

UZ NJIH JE SVE LAKŠE: Nećete verovati kakvu je podršku dobila Zvezda pred finale ABA lige (VIDEO)

Experience vs. ambition, @kkcrvenazvezda vs. @KKBuducnostVOLI – the #ABALiga Finals are set to begin.

Preview: https://t.co/bHs8Hb4fR6 #RoadToGlory #CZVBUD pic.twitter.com/iYdsxTRGI6

— ABA Liga (@ABA_League) April 8, 2018

Ovo objašnjenje bi bilo logično da ulice srpske prestonice nisu "puste" jer je veliki broj stanovnika Beograda tokom praznika otputovao iz grada.

Da li je reč o strahu u redovima crnogorskog tima da će biti "špijunirani" ili je nešto drugo po sredi, za sada ostaje tajna.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.