VAR upozorenje za Real, Silesen neverovatan! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 23:03

VAR upozorenje za Real, Silesen neverovatan! (video)

Madriđani dominantniji.

Domaćin je krenuo ofanzivno od samog početka.

Maltene svaki šut Zidanovog tima je morao da brani večeras raspoloženi Silesen. Azar se izdvaja kao igrač koji ponajviše muči odbranu Valensije, ali bez ikakvog učinka, Holanđanin na golu "slepih miševa" briljira.

Na drugoj strani preti Rordrigo.

Španac pogađa stativu posle asistencije Gomeza, da bi u 21. minutu dao i gol. Nastalo je slavlje, ali VAR se umešao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dosudio čistu ofsajd poziciju Maksija Gomeza koji ponovo kasni.

U nastavku se nastavljaju napadi Reala, Karvahal je imao nekoliko pokušaja, ali Silesen na visini zadatka.

Pri kraju prvog dela igre i Kurtoa je bio na visini zadatka, Belgijanac sprečava efektan gol Kondogbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera - Silesen ne može sam protiv svih, šou Benzeme za pobedu Reala! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 00:09

Madriđani dosta efikasniji posle pauze...Zidanovi momci "preživeli" prvo poluvreme i rešili susret u drugom delu igre, golove postigli Benzema dva i Asensio (3:0)..Domaćin je krenuo ofanzivno od samog početka...Maltene svaki šut Zidanovog tima je morao da brani večeras raspoloženi Silesen. Azar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.