VAR pogurao Valjadolid, Valensija uzvratila u poslednjim sekundama! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR ''pogurao'' Valjadolid, Valensija uzvratila u poslednjim sekundama! (video)

Valjadolid nastavio seriju utakmica bez pobede, sekunde su ga delile od trijumfa.

U poslednjoj velerašnjoj utakmici 18. kola španske Primere, Valjadolid i Valensija su podelili bodove, bilo je 1:1 na ''Hose Zorilji''.

Dugo već Valjadolid nije pobedio, zbog toga se i nalazi tek na 14. mestu na tabeli, a večeras je domaćin zaista bio blizu trijumfa.

Igrao se 83. minut meča, kada je Valjadolid poveo. Sve se dogodilo posle slobodnog udarca koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izveo Gvardiola, golman Valensije Domenek je odbio tu loptu koja je išla u gornji levi ugao, potom je još malo potrajao pritisak domaćih, a tek kada je njihova akcija završena, sudija je odlučio da situaciju iz slobodnog udarca proveri VAR tehnologijom.

Ispostavilo se da je Gvardiolin gol regularan, jer je Domenek izbio loptu tek pošto je ona prešla gol liniju.

Delovalo je tada da će Valjadolid dobiti ovaj meč, ali u četvrtom minutu sudijske nadoknade Valensija ipak stiže do boda. Manu Valjeho je bio strelac izjednačujućeg gola, pošto je na centaršut Toresa sa desne strane, sačekao loptu u petercu i bez problema je prosledio u mrežu - 1:1.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leganesu derbi "fenjeraša", goleada u Osasuni

Izvor: RTS, 22.Dec.2019

Fudbaleri Leganesa pobedili su Espanjol rezultatom 2:0 u prvoj nedeljnoj utakmici 18. kola španske La Lige. Leganes je bio bolji u derbiju "fenjeraša" i približio se bezbednoj zoni. U drugoj utakmici dana, Real Sosijedad je savladao Osasunu u gostima sa 4:3. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.