VAPAJ OČAJNIKA: Đokoviću, čuj me! Srbin izašao iz zatočeništva, ali je za njim OSTALA BEDA I AGONIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2022, 17:28

VAPAJ OČAJNIKA: "Đokoviću, čuj me!" Srbin izašao iz zatočeništva, ali je za njim OSTALA BEDA I AGONIJA

Tim ljudima je jako teško, sigurno će Nole reagovati.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je jutros dobio pravnu borbu protiv Vlade Australije oko njegovog ostanka u zemlji pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu. Oslobođen je iz migracionog pritvora u Hotelu "Park".

Još nije poznato šta će se dalje dešavati, pošto je Ministar za migracije propustio svoja četiri sata i diskreciono pravo da mu opet ukine vizu, ali neki izvori tvrde da sutra može doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do novih turbulencija.

Nakon što se sve pomera dalje i pogled se sklanja sa uklete zgrade u kojoj je Novak bio zajedno sa barem 37 migranata, kako je bilo navedeno u nekim nezvaničnim izvorima. Ipak, oni su i dalje tu i nakon što je Đoković oslobođen i nadaju se da će se najbolji na svetu zauzeti za njih.

- Siguran sam da će Novak progovoriti o nama – rekao je Mehdi Ali, koji je prvi ukazao na nehumane uslove u Hotelu "Park" u Melburnu.

I'm optimistic that @DjokerNole will speak about us.

— Mehdi Ali (@MehdiAli98) January 10, 2022

Nema sumnje da će se i dalje govoriti o strašnim uslovima za migrante sa kojima je Novak bio puna četiri dana uz nadu da će se oni što je pre promeniti. Naravno, možda se baš i Đoković javi i oglasi povodom svega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.