VANJA SPASIO SRBIJU! Tri STRAŠNE INTERVENCIJE golmana Orlova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 22:30

VANJA SPASIO SRBIJU! Tri STRAŠNE INTERVENCIJE golmana "Orlova" (VIDEO)

Lavovski!

Reprezentacija Srbije posle uvodnih 45 minuta protiv Brazila na Munidjalu u Kataru nije uspela da postigne gola, ali ni da ga primi, najvećom zaslugom našeg golmana Vanje Milinković Savića.

Već na startu 14. minuta čuvar mreže Torina nije pao na Nejmarovu varku. Najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala pucao je direktno na gol iz kornera sa leve strane, što je Vanja odlično pročitao i boksovao. Situaciju možete pogledati OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Najopasniju šansu Brazil je imao u 28. minutu. Tijago Silva je poslao rezantno dodavanje u dubinu ka Vinisijusu Žunioru, a golman Srbije bio je na maksimumu koncentracije. Pravovremeno je istrčao na loptu, proklizao i ispred noge Vinisijusa poslao loptu u stranu, da bi se zatim brzo podigao i potpuno očistio opasnost ispred kaznenog prostora! Ovaj detalj pogledajte OVDE.

Još jednu veliku šansu Brazil je propustio u 35. minutu kada je pucao Rafinja na odlično dodavanje Lukasa Pakete. Srećom po nas, Vanja je bio na pravom mestu, a i lopta je bila suviše spora. Taj momenat pogledajte OVDE.

Tri šanse Brazila - tri Vanjine odbrane!

Izuzetno važno za samopouzdanje pred nastavak utakmice.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUNDIJAL OTVOREN PORAZOM: GLAVU GORE! Brazil surov u drugom poluvremenu, za nas tek slede najbitniji mečevi!

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Nov.2022

Srbija nije uspela da napravi čudo protiv Brazila. Orlovi su izgubili od petostrukog svetskog šampiona rezultatom 2:0 (0:0) na startu Mundijala u Kataru. Držao se naš tim sat vremena, odolevao žestokim naletima favorizovanog rivala, ali je brana popustila pred fantastičnim Rišarlisonom, koji je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.