Izvor: B92, 09.Nov.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V.Vilijams i Klajsters u polufinalu "Mastersa"

Amerikanka Venus Vilijams plasirala se u polufinale Mastersa koji se održava u los Andjelesu. Ona je u četvrtfinalu pobedila Moniku Seleš sa 2:0 u setovima ( po setovima 7:5 i 6:4) u meču koji je bio veoma uzbudljiv i neizvestan do samog kraja ( trajao 98 minuta).

Vilijams je uspela da se vrati u meč posle 1:4 za Seleš u prvom setu, da bi u drugom setu uspela u tri navrata da oduzme servis svojoj protivnici. U 10 mečeva koje su odigrale ove dve teniserke skor je sada čak 9-1 za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Venus Vilijams.

U polufinalu Venus će se sastati sa Belgijankom Kim Klajsters koja je u drugom četvrtfinalu savladala sunarodnicu Žastin Enan lako sa 2:0 u setovima ( 6:2 i 6:1) za 58 minuta.

U preostala dva četvrtfinala koja se igraju u subotu sastaju se Serena Vilijams - Jelena Dokić i Dženifer Kaprijati - Magdalena Malejeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.