Uživo sa stadiona - stižu košarkaši, obratite pažnju na dres Novice Veličkovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo sa stadiona - stižu košarkaši, obratite pažnju na dres Novice Veličkovića! (video)

Navijači Partizana polako popunjavaju slobodna mesta stadiona u Humskoj.

Partizan večeras od 20:30 igra revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjelanda, nakon prvog meča ima prednost od 2:1 i večeras se nadamo da neće imati težak zadatak da sačuva tu prednost.

Navijača ima sve više, očekujemo da bude oko 20 hiljada, a u prilogu možete videti koliko ih ima pola sata pre utakmice.

Ono što je zanimljivo jeste da se Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ilić našao na istočnoj tribini pre odlaska u ložu, fotografisao se sa navijačima nekoliko minuta, a ono što će takođe zainteresovati navijače jeste dres Novice Veličkovića koji će večeras stići sa ostalim košarkašima crno-belih.

Novica će nositi dres Saše Ilića večeras što ćete moći i da vidite uskoro.

Kapiten Ilić će meč pratiti iz lože Istok. Na putu do lože se preko deset minuta slikao sa navijačima! #jedanjeilickapiten

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Aug 16, 2018 at 10:50am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.