Uživo, prva četvrtina: Barselona - Partizan 2:7

Izvor: Blic, 01.Nov.2012, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, prva četvrtina: Barselona - Partizan 2:7

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola grupe D Evrolige gostuju Barseloni i zbivanja sa tog meča možete pratiti uživo na Blicsport.rs.

Crno-beli još nemaju pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrolige, pošto su prethodno poraženi od Bešiktaša, CSKA i Lijetuvosa, s tim što su samo sa Moskovljanima igrali na svom parketu.

Barselona blista sa druge strane i maksimalan učinak posle tri kola, pa zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa CSKA drži čelo tabele grupe D.

Povezane vesti: Ante Tomić: Partizan je mlada, ali uvek neugodna ekipa Partizan otputovao u Barselonu: Najlakše gostovanje, igraćemo bez opterećenja Vujošević priziva čudo: Jedan igrač Barselone vredi koliko i ceo budžet Partizana Mačvan i Lorbek podelili MVP titulu Ne preti Realu u Madridu, pobedi ga!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Barselona - Partizan 2:7 (1/4)

Izvor: Press, 01.Nov.2012

Košarkaši Partizana igraju u Kataloniji meč četvrtog kola grupe D Evrolige, protivnik je Barselona..Svi u taboru Partizana su svesni da je domaćin veliki favorit na ovom meču, međutim, izabranici Duška Vujoševića će pokušati da iskoriste rasterećenost i maksimalno odigraju meč protiv jedne...

Nastavak na Press...

Uživo, prva četvrtina: Barselona - Partizan 17:15

Izvor: Blic, 01.Nov.2012

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola grupe D Evrolige gostuju Barseloni i zbivanja sa tog meča možete pratiti uživo na Blicsport.rs...Crno-beli još nemaju pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrolige, pošto su prethodno poraženi od Bešiktaša, CSKA i Lijetuvosa, s tim što su samo sa Moskovljanima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.