Uživo: Živković doveo orlove u vođstvo, Srbija - Jermenija 1:0!

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Živković doveo "orlove" u vođstvo, Srbija - Jermenija 1:0!

Fudbaleri Srbije nastavljaju hod po mukama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i igraju protiv selekcije Jermenije od 20.45 na novosadskom stadionu "Karađorđe" pred praznim tribinama. Taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Posle skandala sa dronom protiv Albanije u Beogradu, kazne UEFA i oduzimanja bodova, "orlovi" imaju minus i više nemaju ni nadu da mogu da se domognu šampionata u Francuskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Selektor Radovan Ćurčić odlučio je da kapiten Branislav Ivanović igra u štoperskom tandemu zajedno sa debitantom Urošem Spajićem, a priliku da prvi put zaigra za A reprezentaciju dobio je i Darko Brašanac.

Prvo poluvreme: Po šansa na obe strane, Kostić uzdrmao prečku

Sablasno je delovao uvod pred praznim mtribinama, a već u petom minutu, lopta iza leđa naših statičnih štopera servirana je Movsisjanu, on je šutirao jako iskosa sa leve strane, a odbijenu loptu posle intervencije Stojkovića loše je zahvatio Mhitarijan.

To je malo trglo "orlove", već u narednom napadu Kostić je dobio loptu na petercu, ne baš idealnu, pa ju je slabije zahvatio i pogodio prečku, nakon čega su gosti zasmetali Mitroviću u nameri da to ispravi.

Usledilo je 15-ak minuta nedorečene i nekonkretne igre na obe strane, debitanti u sastavu "orlova" nisu delovali najsigurnije, dok je jedan centaršut Kolarova ka Živkoviću rezultirao samo gol-autom u 19. minutu.

Tri minuta kasnije, Živković je malo bolje uklizao na pas Kostića sa leve strane, nije zahvatio loptu kako je želeo, ali se ona od Hajrapetjana odbila u mrežu za vođstvo Srbije.

Srbija - Jermenija 1:0

(Živković 22)

Stadion: Karađorđe. Bez gledalaca. Sudija: Miroslav Zelinka (Češka).

Srbija: Stojković, Tomović, Ivanović, Spajić, Kolarov, Brašanac, Matić, A. Živković, Ljajić, Kostić, Mitrović.

Jermenija: Kasparov, Hajrapetjan, Andonijan, Arzumanjan, Mkojan, Mkrčjan, Gazarjan, Piceli, Mhitarjan, Ozbiliz, Movsisjan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Autogol doveo "orlove" u vođstvo, Srbija - Jermenija 1:0!

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Fudbaleri Srbije nastavljaju hod po mukama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i igraju protiv selekcije Jermenije od 20.45 na novosadskom stadionu "Karađorđe" pred praznim tribinama. Taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. U prvih 45 minuta, "orlovi" su imali solidne prilike, ali je za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.