Uživo: Tobdžije ciljaju svrake, Everton vodi

Izvor: RTS, 29.Dec.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Tobdžije" ciljaju "svrake", Everton vodi

Nastavlja se praznični premijerligaški maraton - lider šampionata Arsenal gostuje na još jednom vrućem terenu, ovoga puta Njuksal junajtedu. Everton čeka Sautempton, Totenhem igra protiv Stouka a u derbiju kola i dana Čelsi će dočekati ove sezone sjajni Liverpul i Luisa Suareza. Promene rezulatata pratite na našem sajtu.

14.40 - Nakon fenomenalne solo akcije, desni bek Evertona Simus Koleman postiže fantastičan gol sa nekih 16-17 metara i dovodi "karamele" u vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - 1:0! 

14.31 - Počeli su mečevi Njukasl - Arsenal i Everton - Sautempton.

Poslednja nedelja u godini donosi nam još dobrog premijerligaškog fudbala i veliki derbi između Čelsija i Liverpula (17 časova).

Pre toga, od 14.30 vodeći Arsenal gostuje ove sezone odličnom Njukasl junajtedu i mora da pobedi ukoliko želi da u novu godinu uđe sa vodećeg mesta.

Evrton je kiksnuo u prošlom kolu na svom terenu i utakmica protiv nepredvidivog Sautemptona /14.30) pokazaće da li su "karamele" kadre da se ozbiljnije umešaju u borbu za vrh. 

Totenhem sa novi trenerom Šervudom u Londonu dočekuje tvrdu ekipu Stouka od 17 časova, u meču za izlazak iz  krize i važne bodove pred ulazak u novu godinu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Arsenal sačuvao vrh, pobeda Evertona

Izvor: RTS, 29.Dec.2013

Nastavlja se praznični premijerligaški maraton - lider šampionata Arsenal slavio je važnu pobedu na gostovanju Njuksal junajtedu - 0:1. Everton je bio bolji od Sautemptona - 2:1. Totenhem igra protiv Stouka a u derbiju kola i dana Čelsi će dočekati ove sezone sjajni Liverpul i Luisa Suareza. Promene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.