Uživo: Sve spremno za El klasiko, ko će u finale Kupa kralja - Ronaldo ili Mesi?

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Sve spremno za El klasiko, ko će u finale Kupa kralja - Ronaldo ili Mesi?

Peti ovosezonski El klasiko daće odgovor na pitanje ko je prvi finalista Kupa kralja. U prvom meču u Madridu, Real i Barselona su remizirali 1:1, a dešavanja sa revanša na Nou Kampu možete pratiti uživo na Blicsport.rs.

Ni Real ni Barsa nisu blistali u poslednjim utakmicama, a posle polufinalnog revanša očekuje ih i prvenstveni, manje bitan duel u subotu od 16 časova.

Manje je važan, jer je šampionska trka u Primeri gotovo rešena, katalonska ekipa je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novi prvak, dok je večerašnji ulog finale Kupa kralja. Biće to i novi okršaj Kristijana Ronalda i Lea Mesija, koji bi mogao da obori još jedan rekord.

Najbolji igrač Barselone preti da se izjednači sa Alferdom di Stefanom po broju golova u El klasiku - do sada je dao 17, jedan manje od legende Reala.

Vršilac dužnost trenera Barse Žordi Roura nije odustao od prakse da mrežu u Kupu čuva Pinto, a pored njega će još igrati Alveš, Pike, Pujol, Đordi Alba, Buskets, Ćavi, Fabregas, Pedro, Inijesta i Mesi.

Sa druge strane, Žoze Murinjo se opredelio da Real zaigra sa sledećih 11: Lopez, Ramos, Varan, Pepe, Koentrao, Ćavi Alonso, Kedira, Ozil, Di Marija, Ronaldo, Iguain.

Da li će uspeti u tome, kao i ko će biti prvi finalista Kupa kralja saznajte uz Blicsport.rs.

Povezane vesti: Mesi preti da obori još jedan rekord, El klasiko daje finalistu Kupa kralja Ronaldo i Mesi u senci Varana, Francuz obeležio remi Reala i Barse u Kupu! Benzema: Nismo u svađi sa Murinjom Navijači Reala prkose Murinju: za njih je prvi Kaka, pa Ozil, a Modrić može i na tribine Realu malo i dva gola na Nou Kampu, Barsa uz ofsajd i penal do trijumfa!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo, revanš polufinala Kupa kralja: Barselona - Real 0:0

Izvor: Blic, 26.Feb.2013

Peti ovosezonski El klasiko daće odgovor na pitanje ko je prvi finalista Kupa kralja. U prvom meču u Madridu, Real i Barselona su remizirali 1:1, a dešavanja sa revanša na Nou Kampu možete pratiti uživo na Blicsport.rs...Ni Real ni Barsa nisu blistali u poslednjim utakmicama, a posle polufinalnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.