Uživo: Plej-of za Ligu Evrope, Partizan - Nefči 0:0

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Plej-of za Ligu Evrope, Partizan - Nefči 0:0

Još dva stepenika dele fudbalere Partizana od grupne faze Lige Evrope, a njihov prvi meč plej-ofa sa Nefčijem, sa stadiona u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Treneru Marku Nikoliću drma se klupa posle neubedljivih partija u Jelen Superligi i eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Ludogoreca, pa mora da preskoči azerbejdžanski tim kako bi sačuvao posao.

On se odlučio za sastav: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Grbić, Ninković, Lazović, Škuletić.

Za Nefči od prvog minuta igraju: Stamenković, Kaue, Silva, Junuzade, Bertući, Ramos, Abdulajev, Flavio, Seidov, Vobaj, N'For.

Isti ovi timovi igrali su i pre dve godine kada su se sukobili tada napadač crno-belih Aleksandar Mitrović i golman Nefčija Saša Stamenković, inače bivši čuvar mreže Crvene zvezde, koji je i sada na meti uvreda sa tribina u Humskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.