Uživo: Petrova brejkom otvorila meč, Jelena odmah uzvratila (3:2)

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Petrova brejkom otvorila meč, Jelena odmah uzvratila (3:2)

Jelena Janković igra meč trećeg kola u Majamiju protiv Nađe Petrove, koju je u dosadašnjih pet susreta četiri puta savladala.

Meč je Petrova bolje otvorila zahvaljujući brejku, ali je uzvratila Jankovićeva istom merom, iskoristivši treću brejk šansu. Sledeći gem je uzela bez izgubljenog poena, a u narednom je posle 40:15 propustila dve šanse da uveća vođstvo, i Petrova je izjednačila.

Uprkos padu u igri, uspela je da opet povede, iako je Petrova imala dve brejk lopte za preokret.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Petrova brejkom otvorila meč, Jelena odmah uzvratila i preokrenula (4:2)

Izvor: Blic, 24.Mar.2013

Jelena Janković igra meč trećeg kola u Majamiju protiv Nađe Petrove, koju je u dosadašnjih osam susreta šest puta savladala...Meč je Petrova bolje otvorila zahvaljujući brejku, ali je uzvratila Jankovićeva istom merom, iskoristivši treću brejk šansu. Sledeći gem je uzela bez izgubljenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.