Uživo: Partizan - Donji Srem 0:0

Izvor: Blic, 09.Nov.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Partizan - Donji Srem 0:0

Fudbaleri Partizana od 17 časova pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, suspendovanog zbog incidenata na 145. "večitom derbiju", igraju prvenstveni meč sa Donjim Sremom, a zbivanja sa tog duela možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Prvu priliku na ovom meču, koji je počeo prilično otvorenom igrom gostiju, imao je Malbašić, čiji udarac glavom posle centaršuta sa krila nije bio previše težak zadatka za golmana Belića.

Nedugo zatim, Stefan Bukorac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uspeo da se izbori za poziciju za šut sa ivice Partizanovog kaznenog prostora, ali je loptu uspeo da ukroti Vladimir Stojković, bacivši se na vreme u svoju desnu stranu.

TRENUTNO: Partizan - Donji Srem 0:0

Stadion: Partizana; Bez gledalaca; Sudija: Darko Bogdanović

Partizan: Stojković, M. Živković, Volkov, Ostojić, Stanković, S. Marković, S. Ilić, Malbašić, Jojić, Luka, Kojić

Donji Srem: Belić, Lakićević, Aškovski, Vasiljević, Lakić-Pešić, Bukorac, Sinđić, Krunić, Zec, Damjanović, Stojanović

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Partizan – Donji Srem 0:0

Izvor: Dzungla.org, 09.Nov.2013

Fudbaleri Partizana od 17 časova pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, suspendovanog zbog incidenata na 145. „večitom derbiju“, igraju prvenstveni meč sa Donjim Sremom, a zbivanja sa tog duela možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.