Uživo: Ostojić u odbrani, Subić debituje za crno-bele, Partizan - Rad

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ostojić u odbrani, Subić debituje za crno-bele, Partizan - Rad

Fudbaleri Partizana igraju protiv Rada od 18.30 u odloženom meču šestog kola Superlige, a utakmicu sa stadiona u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli u ovaj susret ulaze uzdrmani remijem sa niškim Radničkim i zaostatkom od 10 bodova u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Trener Zoran Milinković je napradio određene promene u timu, pa je štoper Miloš Ostojić prvi put starter ove sezone, a na levom beku debituje talentovani Subić koji je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz banjalučkog Borca. U napadu je udarni trio Živković-Oumaru-Božinov.

Partizan - Rad 0:0

Stadion: Partizana. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd).

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Jevtović, Brašanac, Babović, Aboubakar, A. Živković, Božinov.

Rad: Budaković, Prljević, Đurić, Maraš, Obradović, Vidić, Trninić, Denić, Veselinović, Nenadović, Arsenijević;

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poluvreme: Nemanja Vidić strelac u Humskoj, crno-beli propuštaju šanse, Partizan - Rad 1:1

Izvor: Blic, 23.Sep.2015

Fudbaleri Partizana igraju protiv Rada od 18.30 u odloženom meču šestog kola Superlige, a utakmicu sa stadiona u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Gosti su poveli golom Nemanje Vidića u 20. minutu, a dva minuta kasnije izjednačio je Valeri Božinov, pa je na poluvremenu rezultat 1:1...Crno-beli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.