Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Igraju se sve duži gemovi, i dalje bez brejka

Đoković je u polufinalu ubedljivo savladao Karena Hačanova, dok je Anderson napravio preokret u susretu sa Rafaelom Nadalom.

3:3 - Anderson sve teže dolazi do svojih gemova koji traju sve duže, i dalje bez brejka.

2:2 - Đoković je prvi stigao do šanse za brejk, ali je Južnoafrikanac uspeo da je spase i izjednači rezultat.

2:1 - Prvi put je igrač koji prima servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osvojio poen (Kevin), ali je Đoković vezao tri sigurna poena i opet došao do lako osvojenog gema.

1:0 - Srpski teniser je pogodio četiri prva servisa, Anderson je vratio samo jedan, ali je i taj poen otišao na stranu Đokovića koji je došao do prvog gema.

I set

Dvojica dobrih prijatelja ukrstiće rekete već na startu nove sezone, pošto su u prethodnoj imali nekoliko velikih bitaka.

Ovaj duel neće ući u zvanični međusobni skor koji iznosi 8-1 u korist Novaka, uključujući i tri pobede iz 2018. godine – na Vimbldonu, u Šangaju i Londonu.

Srpski teniser posle ovog meča putuje u Dohu gde će započeti sezonu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.