Uživo: Igrači Fenera začuđeni poljupcima Željka publici, Partizan ide na senzaciju

Izvor: Blic, 08.Nov.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Igrači Fenera začuđeni poljupcima Željka publici, Partizan ide na senzaciju

Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u četvrtom kolu evroligaške grupe A od 20:45, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport.

Posle igre u transu protiv Nantera u Pioniru, Partizan nije imao rešenje za Lavrinoviča protiv Budiveljnika, i sa učinkom od jedne pobede i dva poraza dočekuje Fenerbahče.

Ovacije za Obradovića

Pred početak meča Duško Vujošević je dočekan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovacijama kao po običaju, ali je možda ovo bio jedini put da je neko drugi dobio veći aplauz - Željko Obradović.

Trenera Fenerbahčea, koji je sa crno-belima pokorio Evropu 1992. godine, pozdravili su svi u hali skandiranjem njegovog imena i prezimena, a on im je uzvratio poljupcima, što su pojedini igrači turskog tima ispratili sa čuđenjem.

Turski tim je najavio najviše domete samim tim što je doveo Željka Obradovića, koji je posle godine pauze rešen da napadne sve trofeje, a najbolje zna kako se osvaja Evroliga. U skladu sa ambicijama, Fener je otvorio sezonu u eliti sa tri pobede, a Obradović će voditi novi meč sa pomešanim osećanjima, što je i najavio rečima da ne voli da igra protiv tima u kom je ponikao i kom je doneo evropsku titulu.

"Grobari" će se potruditi da uz dobrodošlicu njemu, naprave i paklen doček njegovim igračima, i budu šesti igrač ekipe Duška Vujoševića. Uz Obradovića, prijatno je dočekan i Bo Mekejleb, kog navijači pamte po bravurama i kreiranju igre u sezoni 2009/2010.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Igrači Fenera začuđeni poljupcima Željka publici, Partizan ide na senzaciju

Izvor: Dzungla.org, 08.Nov.2013

Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u četvrtom kolu evroligaške grupe A od 20:45, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Uživo: Milosavljević i Milutinov "zapalili" Pionir, Partizan - Fenerbahče (30:24)

Izvor: Blic, 08.Nov.2013

Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u četvrtom kolu evroligaške grupe A od 20:45, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport...Posle igre u transu protiv Nantera u Pioniru, Partizan nije imao rešenje za Lavrinoviča protiv Budiveljnika, i sa učinkom od jedne pobede i dva poraza dočekuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.