Uživo: Gol Markovića, zvižduci Ninkoviću, Partizan - Sloga 1:0

Izvor: Blic, 19.Nov.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Gol Markovića, zvižduci Ninkoviću, Partizan - Sloga 1:0

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi u osmini finala Kupa Srbije, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Crno-beli vode sa 1:0 od 24. minuta golom Saše Markovića.

U Humskoj se traži poslednji putnik za četvrtfinale, gde su se već plasirali Voždovac, Vojvodina, Spartak, Rad, Jagodina i Radnički Niš, a žreb za ovu fazu najmasovnijeg takmičenja biće u petak. Pretposlednju kartu uzeo je Čukarički pobedom na Karaburmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nad OFK Beogradom sa 2:1.

Trener Partizana Marko Nikolić od standardnih prvotimaca odmara samo golmana Milana Lukača i kapitena Sašu Ilića, koji nisu ni na klupi i odlučio se za sastav: Kljajić, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, A. Živković, Škuletić.

Za Slogu od početka igraju: Ranković, Stević, Stojanović, Reljić, Lepojević, Mišić, Apija, Veselinović, Planić, Antanasijević, Đoković.

Gosti iz Petrovca na Mlavi nisu se branili od samog početka, već su bili opasniji u uvodnim trenucima i zapretili su preko Mišića u drugom minutu, ali je Kljajić u dva navrata uspešno intervenisao, što je za mladog golmana najvažnije na startu.

Uzvratili su crno-beli u devet minutu kada je Škuletić iz prve šutirao u bliži ugao na centaršut Živkovića sa desnog boka i naterao Rankovića da se istakne. Nedugo zatim je domaći napadač ubacio loptu sa leve strane ali u protivničkom petercu nije bio njegovih saigrača.

Sloga je očigledno došla u Humsku da se nadigrava, što je pokazala i u 13. minutu pošto je Lepojević posle solo prodora sa distance testirao Kljajića, a golman Partizana još jednom bio na pravom mestu da uhvati loptu. Igralo se otvorenih gardova, pa je pet minuta kasnije Živković odlično izbacio Škuletića koji je zaobišao Rankovića i umesto nebranjene mreže pogodio stativu.

Ninković je u poslednje vreme sve češće dobijao šansu od trenera Nikolića, ali je mladi i talentovani vezista bio prilično nevidljiv do 38. minuta kada je mogao da proigra Grbića umesto čega se odlučio na šut iz okreta i promašio loptu, čime je isprovocirao zvižduke sa tribina. Iskupio se dva minuta kasnije pošto je posle greške gostujuće odbrane pronašao Škuletića, a on je sa penala poslao loptu tik pored leve stative.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASLUŽIO GOL: Marković počeo i završio akciju za 1:0! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2014

Partizan je akciju počeo na polovini terena. U napad je krenuo Saša Marković, desno je proigrao Petra Grbića, koji je sa šesnaesterca uposlio imenjaka Škuletića. Samo šest minuta ranije najbolji strelac Jelen Superlige je pogodio stativu, ovoga puta je uposlio Sašu Markovića, koji je savladao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.