Uživo: Deki dobio šest nagrada, oprašta se protiv Japana u Novom Sadu!

Izvor: Blic, 11.Okt.2013, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Deki dobio šest nagrada, oprašta se protiv Japana u Novom Sadu!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Japana prijateljsku utakmicu, koja neće biti običan prijateljski duel, jer će se u Novom Sadu od dresa "orlova" oprostiti Dejan Stanković, koji će ujedno postati i rekorder po broju nastupa. Dešavanja sa "Karađorđa" možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Deki će poslednji put sa kapitenskom trakom predvoditi saigrače u nacionalnom timu, što će biti njegov 103. meč za Srbiju, čime će preteći Savu Miloševića. On je u zlatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dresu sa brojem 103 izaša na teren, zajedno sa trojicom sinova i ostalim igračima.

Pre početka utakmice, uručeno mu je čak šest nagrada: dobio je dres Japana sa brojem 10 od Alberta Zakeronija, sadašnjeg selektora rivala, a njegovog nekadašnjeg trenera u Laciju. U ime organizacije "Nesalomivi" dobio je "Zlatnu loptu", a od Vladimira Petrovića Pižona plaketu u ime Crvene zvezde.

Sadašnji kapiten "orlova" Bane Ivanović je Stankoviću predao dres Srbije sa brojem 103, dok mu je predsednik FSS Tomislav Karadžić, dočekan zvižducima, uručio "Zlatnu značku", a na kraju mu je Savo Milošević dao "Zlatni dres".

Pored 35-godišnjeg veziste, Siniša Mihajlović se opredelio za sledeće igrače: Stojkovic, Rukavina, Ivanovic, Nastasić, Tomović, Matić, Basta, Tadić, Tošić, Đorđević.

Za Japan od početka igraju: Kavašima, Učida, Honda, Nagatomo, Endo, Okazaki, Kagava, Kakitami, Kono, Hasebe i Jošida.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Deki dobio šest nagrada, oprašta se protiv Japana u Novom Sadu!

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Japana prijateljsku utakmicu, koja neće biti običan prijateljski duel, jer će se u Novom Sadu od dresa „orlova“ oprostiti Dejan Stanković, koji će ujedno postati i rekorder po broju nastupa. Dešavanja sa „Karađorđa“ možete pratiti uživo uz...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.