Uživo: Crveno-beli napadaju Partizanov rekord, Zvezda - Cibona 12:5

Izvor: Blic, 27.Dec.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli napadaju Partizanov rekord, Zvezda - Cibona 12:5

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč ove godine, a duel sa Cibonom u okviru 15. kola ABA lige možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli igraju sezonu iz snova, imaju učinak 14-0 i na parketu Pionira imaju priliku da izjednače rekord Partizana od 15 vezanih pobeda u regionalnoj ligi. Za njih neće biti novogodišnjeg odmora, jer ih već 2. januara očekuje okršaj sa madridskim Realom na startu Top 16 faze Evrolige.

Prva četvrtina: Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvorila meč sa 8:0

Dejan Radonjić se opredelio za petorku: Vilijams, Lazić, Dangubić, Mitrović i Marjanović, dok su za Cibonu od početka igrali Ilijevski, Mavra, Siriščević, Markota i Lalić.

Zvezda je otvorila meč sa Zagrepčanima trojkom Mitrovića i prodorom Dangubića nakon promašaja Vilijamsa i Marjanovića, da bi Lazić nakon ofanzivnog skoka ubacio trojku za 8:0. Borbeni bek je vezao pet poena, u strelce se upisao i Marjanović, a kod gostiju jedini je pogađao Mavra i smanjio na 12:5 sredinom uvodne deonice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli napadaju Partizanov rekord, Zvezda - Cibona 15:13

Izvor: Blic, 27.Dec.2014

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč ove godine, a duel sa Cibonom u okviru 15. kola ABA lige možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli igraju sezonu iz snova, imaju učinak 14-0 i na parketu Pionira imaju priliku da izjednače rekord Partizana od 15 vezanih pobeda u regionalnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.