Uživo: Crno-beli u Humskoj jure treći trijumf u nizu, Partizan - Mladost 0:0

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli u Humskoj jure treći trijumf u nizu, Partizan - Mladost 0:0

Fudbaleri Partizana igraju od 18 časova duel 23. kola Jelen Superlige protiv Mladosti iz Lučana, a prenos okršaja iz Humske možete pratiti na Blicsport.rs!

Partizan je povezao dve pobede, poslednju protiv OFK Beograda 3:1, a sada juri i treći trijumf u nizu, dok je i Mladost osvojila tri boda u prošlom kolu savladavši Voždovac sa 3:2.

Partizan - Mladost 0:0 (u toku)

Stadion u Humskoj, sudija: Danilo Grujić
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Partizan: Živković, Bandalovski, Petrović, Balažic, B. Ilić, Marković, Brašanac, A. Živković, Šaponjić, S. Ilić, Ninković.

Mladost: Krznarić, Zonjić, Golemić, Otašević, Pešić, Gavrić, Radin, Milosavljević, adamović, Jovanović, Frajdej.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Rano vođstvo crno-belih u Humskoj, Marković strelac, Partizan - Mladost 1:0!

Izvor: Blic, 19.Apr.2015

Fudbaleri Partizana igraju od 18 časova duel 23. kola Jelen Superlige protiv Mladosti iz Lučana, a prenos okršaja iz Humske možete pratiti na Blicsport.rs!..Partizan je povezao dve pobede, poslednju protiv OFK Beograda 3:1, a sada juri i treći trijumf u nizu, dok je i Mladost osvojila tri boda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.