Uživo: Crno-beli tri minuta bez koša u finalu Kupa, Partizan - Zvezda 49:60 (4. četvrtina)

Izvor: Blic, 11.Feb.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli tri minuta bez koša u finalu Kupa, Partizan - Zvezda 49:60 (4. četvrtina)

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde od 19 časova nastavljaju pred praznim tribinama finale Kupa Radivoja Koraća, koje je u subotu prekinuto u 26. minutu kada su huligani upali na parket kragujevačke dvorane "Jezero". Rezultat je 43:43 i susret se nastavlja na 4:07 pre kraja treće četvrtine.

Košarka je gurnuta u blato, izgubila je svaki smisao, a i iz Zvezde i iz Partizana imali su šta da kažu povodom incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju su doveli do prekida. Svako ima svoju verziju sukoba, policija zna kako je došlo do prekida, oglasio se i predsednik KSS-a Dragan Đilas koji je i razmišljao da se finale ni ne odigra do kraja, ali je ipak rešio suprotno zbog igrača.

Upravo su se košarkaši crno i crveno-belih ni krivi ni dužni našli u sred kragujevačkog haosa, na koji nisu zaboravili. Borba za trofej Kupa je nastavljen na 4:07 pre kraja treće četvrtine i po dva promašena napada na samom startu su dokaz da su sva dešavanja ipak ostavila trag.

Petorku Partizana su od početka činili Vesterman, Milosavljević, Lučić, Bertans i Gagić, dok su za Zvedu zaigrali Nelson, Rakočević, Skot, Savović i Katić.

Kao da se ni njima ne igra preterano, jer su koševi u prva dva minuta jedino viđeni posle pogotka Katića sa penala, dok je Lučić bio oba puta precizan (45:43). Činilo se da se Partizan bolje snašao u sablasnoj atmosferi, a rezultatsku klackalicu prekinuo je kapiten crno-belih pogodivši sa linije za slobodna bacanja za 49:46.

Da rival ne uđe u odlučujuću deonicu sa prednošću pobrinuo se Demarkus Nelson, pošto je povukao sam i uz koš pogodio i dodatni penal, pa se u poslednjih 10 minuta krenulo od nule - 49:49.

Povezane vesti: Partizan oslabljen, bez Gordona nastavlja finale Kupa sa Zvezdom Čović: Đilas nema hrabrosti da kaže da 12 godina traje tortura Partizana! Krivične i prekršajne prijave čekaju sve izgrednike u Kragujevcu Grobari: Provokatore smo, šmekerski, na šipci terali da pevaju naše pesme! Jedan Zvezdin navijač povređen pored kragujevačke hale "Jezero"
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lučić: U Železniku je bilo gore nego u Kragujevcu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2013

Kapiten Partizana MTS Vladimir Lučić istakao je da crno-beli nisu izdržali pritisak u nastavljenom finalu Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.