Uživo: Crno-beli posle evropske radosti na megdan Subotičanima, Partizan - Spartak

Izvor: Blic, 08.Avg.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli posle evropske radosti na megdan Subotičanima, Partizan - Spartak

Fudbaleri Partizana igraju duel četvrtog kola Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice, a okršaj možete pratiti na Blicsport.rs!

Crno-beli su u naletu nakon što su savladali sa 4:2 Steauu na svom stadionu i prošli u plej-of za Ligu šampiona. Pre toga, trener Zoran Milinković izveo je drugu postavu protiv Novog Pazara, pa je šampion Srbije poražen u gradu na Jošanici sa 3:2.

Sa druge strane, Spartak je u prošlom kolu savladao Mladost sa 2:0 u Subotici i solidno je otvorio sezonu, dok je u prošloj poražen od Partizana sa 1:0 u poslednjem međusobno duelu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli posle evropske radosti na megdan Subotičanima, Partizan - Spartak (sastavi)

Izvor: Blic, 08.Avg.2015

Fudbaleri Partizana igraju duel četvrtog kola Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice, a okršaj možete pratiti na Blicsport.rs!..Crno-beli su u naletu nakon što su savladali sa 4:2 Steauu na svom stadionu i prošli u plej-of za Ligu šampiona. Pre toga, trener Zoran Milinković izveo je drugu...

Nastavak na Blic...

Uživo: Božović vezni red poverio zlatnim "orlićima", Voždovac - Zvezda 0:0

Izvor: Blic, 09.Avg.2015, 16:52

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Voždovcu od 17 časova, a meč 4. kola Superlige možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Turbulentan period na "Marakani" i odlazak gotovo svih članova uprave donekle bi smirio trijumf na Vračaru, gde se utakmica igra, jer stadion Voždovca ne ispunjava uslove za mečeve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.