Uživo: Čelsi nudi Gvardioli neverovatnu platu, Džejmi Oliver prešao u Siti!

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Čelsi nudi Gvardioli neverovatnu platu, Džejmi Oliver "prešao" u Siti!

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

14:29 - Čelsi nudi blago Gvardioli!

Roman Abramovič nema više strpljenja, niti ima nameru da čeka do leta da nađe rešenje koje će odmeniti Rafu Beniteza - blago >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je spremno za Pepa Gvardiolu!

Prema pisanju engleskog "Metroa", stručnjaka koji se proslavio u Barsi čeka pravo malo bogatstvo ako pristane na ponudu gazde Čelsija: trogodišnji ugovor je spreman, a po njemu bi Gvardiola trebalo da svake godine bude bogatiji za 21,8 milion evra (18 miliona funti), što nikada nijedan trener u istoriji fudbala nije imao kao platu!

13:51 - Trener Fernandez napustio Nansi

Trener francuskog Nansija Žan Fernandez napustio je klub posle godinu i po dana angažmana. Tim će na utakmici sa Lilom u subotu voditi direktor Patrik Gabrijel.

Pedesetosmogodišnji Fernandez, bivši trener Marselja, pridružio se Nansiju u junu 2011. iz Oksera, kluba kojeg je doveo do grupne faze Lige šampiona u sezoni 2010/11, upkros skromnom budžetu. Taj uspeh mu je doneo nagradu za najboljeg trenera u 2010.

Nansi, koji je ove sezone zabeležio samo jednu pobedu, i to na prvoj utakmici, trenutno je poslednji na tabeli sa 11 bodova iz 19 utakmica.

13:24 - Snajder neće u Galatu, već u Englesku!

Ponuda Galatasaraja koju je Inter prihvatio nije bila dovoljno interesantna Vesliju Snajderu, pa se on neće obresti u tom turskom klubu, javljaju engleski mediji.

BBC naglašava da su iz medijskog tima tog holandskog reprezentativca saopštili da se neće oglašavati "narednih nekoliko dana", što po britanskom javnom servisu znači da neće ni biti uslišen Galatin zahtev da se do kraja ovog dana Vesli izjasni o ponudi.

"Iskreno govoreći, Snajder baš i ne želi da ide u Galatasaraj, već se nada da će drugi timovi, u idealnom scenariju - neko iz Engleske, doći po njega", ističe BBC.

12:53 - Džejmi Oliver "prešao" u Siti!

Fudbaleri Mančester sitija imaju možda problem da stignu gradskog rivala na tabeli Premijer lige, ali problem oko hrane više neće imati jer je njihov klub potpisao ugovor o keteringu sa kompanijom poznatog kuvara Džejmija Olivera.

Saradnja sa kompanijom Febjulus Fists end Ledžends Hospitaliti ("Fabulous Feasts and Legends Hospitality") potpisana je na pet godina.

"Naš cilj je da na stadionu Etihad usluga u svim segmentima i za sve navijače bude na vrhunskom nivou", naveo je Tom Glik, šef marketinga Sitija, koji je za Junajtedom zaostaje sedam bodova.

12:34 - Smiljanić umesto Kamare u Mersinu?

Delovalo je da će se Medo Kamara iz Partizana preseliti u turski Mersin, ali izgleda da će tamo karijeru da nastavi njegov saigrač Milan Smiljanić.

Reprezentativac Sijera Leonea je, javlja "Sport", stavio pred nove potencijalne poslodavce uslove koji su daleko veći od Lolinih, pa bi umesto Kamare upravo Smiljanić mogao da se nađe u tom klubu iz Turske.

12:08 - Sent Etjen doveo Laudrupa iz Nordsjelenda

Francuski fudbalski prvoligaš Sent Etjen doveo je na pozajmicu do kraja sezone ofanzivnog veznog igrača Nordsjelenda, Andreasa Laudrupa.

Ovaj 22-godišnji igrač je sin trenera Svonsija Mikeala Laudrupa, a rođen je u Baseloni, gde je početkom devedesetih igrao njegov otac, za koga vlada opšte mišljenje da je najbolji danski fudbaler svih vremena.

Andreas je pomogao Nordsjelandu da osvoji nacionalno prvenstvo prošle sezone, a potom je igrao u Ligi šampiona sa klubom za koji je odigrao više od 80 utakmica. Sent Etjen je trenutno 10. na tabeli prve lige Francuske, a preko mu

je potreban efikasniji napad, pošto u poslednjih pet prvenstvenih utakmica nije postigao gol.

11:36 - Inter ima pravo preče kupovine Balotelija

Sportski direktor Intera Pjero Auzilijo potvrdio je da u ugovoru koji Mario Baloteli ima sa Mančeser sitijem postoji klauzula po kome upravo milanski nerazuri imaju pravo preče kupovine.

"Onog časa kada Siti poželi da ga proda, mi ćemo odlučiti da li da iskoristimo to naše pravo preče kupovine ili ne", rekao je Auzilijo.

To pravo je definisano na sledeći način: Inter bi ovog problematičnog napadača mogao da vrati u svoj tim samo ako ponudi "građanima" isto onoliko novca koliko Siti prethodno prihvati od nekog drugog zainteresovanog kluba. Ukoliko zainteresovanih nema, Interova ponuda biće koliko to italijani požele, no tada će na Sitiju biti da odluči prihvata li je ili ne.

11:09 - Ešli Kol pred vratima Reala

Ako po strani ostavimo pomalo neverovatnu informaciju koju smo vam već javili, da će Rafa Benitez naslediti Žozea Murinja u Madridu, najvažnija vest vezana za Real ovog petka glasi: možda stigne Ešli Kol.

Zvezda Čelsija se nada prelasku u novu radnu sredinu, želi ga i bogati Pari Sen Žermen, no njegov agent je otputovao u prestonicu Španije kako bi ugovorio transfer u "kraljevski klub", javljaju britanski mediji.

Ovog 32-godišnjaka u svojim redovima žele i oba mančesterska kluba, a kako mu ugovor sa "plavcima" ističe ovog leta, već sada je voljan da ugovori prelazak u novi klub kada se rastane sa Čelsijem.

10:54 - Milan odustaje od Gvardiole i dovodi Prandelija?

Fudbaleri Milana mogli bi da dobiju novog trenera, ukoliko se obistine pisanja italijanske štampe o dolasku selektora reprezentacije Ćezarea Prandelija umesto Masimilijana Alegrija.

10:40 - Totenhem otima Negreda Čelsiju

Čelsi je želeo Seviljinog napadača Alvara Negreda, ali izgleda da će njega angažovati gradski rival - Totenhem.

Još juče smo vam javili da je predsednik Sevilje Hose Marija del Nido stigao u London na pregovore, tada se nije znalo sa kojim tačnom klubom, ali su engleski mediji danas objavili da se radi o Totenhemu, koji je voljan da plati traženih 15 miliona funti.

10:26 - Arsenal bi Remija

Loik Remi iz špica marsejskog Olimpika naredna je želja uprave Arsenala, koja je se već rešila jednog svog napadača, poslavši Maruana Šamaka na pozajmicu u Vest Hem.

"Tobdžije" se spremaju da deset miliona funti ulože u ovaj transfer, od koga očekuju da će im pomoći da se bolje uhvate u koštac sa Totenhemom i Čelsijem i izbore plasman na jedno od četiri mesta koje iz Premijer lige vodi u Ligu šampiona.

10:10 - Benitez menja Murinja u Realu!?

Engleski mediji u petak bruje o neverovatnom, a opet - izgleda izvesnom trenerskom transferu: Rafa Benitez biće novi trener Reala!?

Kako sada stvari stoje, privremeni menadžer Čelsija to svakako neće ostati kada se sezona onkoča, a izgleda da mu se sprema klupa slavnog madridskog kluba, na kojoj će Žoze Murinjo ostati samo ako napravi neko čudo u drugom delu sezone, poput osvajanja Lige šampiona ili stizanja nedostižnih Barsinih 16 bodova prednosti.

10:00 - Robi vodi Bajkovića iz Zvezde!

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije novog golmana, jer je velika mogućnost da Boban Bajković ode u turski Kajzeri!

Prema pisanju "Sporta", Robert Prosinečki je kao šef stručnog štaba turske ekipe zainteresovan da obnovi saradnju sa Bajkovićem, kome je bio trener na Marakani, a pregovori na tu temu vode se već nekoliko dana.

Kao zamenu za Bajkovića isti izvor navodi Branimira Aleksića, golmana subotičkog Spartaka.

10:00 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Da ne dužimo, mnogo toga imamo da vam saopštimo. Krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Vilotića traže Inter i Lacio, a Čelsi Felainija, Ćićarito cenjen u Madridu! Transferi: Inter pustio Snajdera u Galatu, povišica za Volkota, Napoli hoće Balotelija! Uživo: Kuzmanović bira italijanski klub, Barsa ne da Vilju Arsenalu, Inter bi Džeka Transferi: Zenit ponudio 55 miliona za Kavanija, Falkao razmišlja o Seriji A! Transferi: Subotić do 2016. u Dortmundu, Zvezda hoće Petra Grbića!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Čelsi nudi Gvardioli neverovatnu platu, Šahtjor dao 20 miliona za Tajsona!

Izvor: Blic, 11.Jan.2013

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...15:52...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.