Uživo: Bogdanović šutirao 0/7 za tri, crno-beli vode, Partizan - Široki 54:52

Izvor: Blic, 16.Feb.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bogdanović šutirao 0/7 za tri, crno-beli vode, Partizan - Široki 54:52

Košarkaši Partizana dočekuju Široki od 17 časova u 20. kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport. Posle tri deonice, crno-beli vode sa 45:41.

Crno-beli neće računati na Terensa Kinsija, ali Duško Vujošević ima na raspolaganju Aleksandra Pavlovića, koji će na debiju pokušati da rastereti Bogdana Bogdanovića.

Partizan je u nizu od šest poraza u svim takmičenjima, pa je meč u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pioniru protiv pretposlednje ekipe ABA lige idealna prilika da se crno-beli razdrmaju.

Četvrta deonica: Partizan ne može da se odlepi

Uprkos tome što Široki opet tri minuta ne zna za koš, Partizan nije uspeo da stvori osetniju prednost. Nije bilo rešenja do poslednje sekunde napada, Gagić i Musli su grešili u ofanzivi, posle čega je Džons pogodio uz slobodno bacanje za -3 Širokog.

Treća četvrtina: Bolji početak crno-belih

Počeo je tim Duška Vujoševića treću četvrtinu mini serijom od 6:0 za preokret i 37:34, a odbrana je bolje funkcionisala, pa Široki puna tri minuta nije imao poene. Uprkos tome što je Bogdanović nastavio seriju promašaja (0/7 za tri), crno-beli su nastavili da održavaju prednost.

Nedostajali su njegovi poeni da Partizan uđe u poslednji period igre sa većom prednošću - trojka Bošnjaka je bio poslednji koš u trećoj deonici, posle koje crno-beli vode sa 45:41.

Druga četvrtina: Buva trojkama vodio Široki do preokreta, Bogdanović se probudio na kraju

Nisu uspeli crno-beli da zadrže prednost do završnice druge deonice, a Buva je postao nosilac igre gostiju i tvorac preokreta. Postigao je tri trojke, po jednu imaju Bošnjak i Džons, pa je Široki otišao na 31:25, zahvaljujući seriji od 10:2.

Pavlović je ostao na devet poena, a nedostajala mu je podrška Bogdanovića. Za 15 minuta nije imao poene, a prekinuo je seriju gostiju pogotkom za 27:31, pre čega je čak sedam puta promašio iz igre. Na kraju je samo Lovernj smanjio na 31:32 pred odlazak na odmor.

Prva četvrtina: Navijači rešeni da vode tim do pobede na debiju Pavlovića

Navijači su bili oduševljeni dolaskom Saše Pavlovića, koji je ispunio dečački san dolaskom u voljeni klub - to su i pokazali brojnošću na debiju, a on je postigao prvih šest poena za vođstvo crno-belih od 8:5.

Pavlović je bio pola tima Partizana u prvoj četvrtini i po statistici - crno-beli su nakon 10 minuta vodili sa 18:17, a Baranin je postigao devet poena uz dva skoka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Bogdanović šutirao 0/7 za tri, crno-beli vode, Partizan – Široki 54:48

Izvor: Dzungla.org, 16.Feb.2014

Košarkaši Partizana dočekuju Široki od 17 časova u 20. kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport. Posle tri deonice, crno-beli vode sa 45:41.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.