Uživo: Barselona završila poteru za Davidom Luizom i Agerom

Izvor: Blic, 18.Avg.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Barselona završila "poteru" za Davidom Luizom i Agerom

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

10:05 - Barsa zadovoljna defanzivom, Katalonci odustali od Luiza

Čelnici Barselone su, po nagovoru novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stratega Tate Martina, odustali od ideje da angažuju defanzivce Liverpula Danijela Agera i Čelsija Davida Luiza.

10:04 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, i ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Najčitanije SADA: Transferi: Suarez pomilovan na "Enfildu", Anži se i dalje osipa, Lion hoće Đorđevića! Transferi: Simon Vukčević u Vojvodini, Oumaru pobegao iz nje! Transferi: Milijaš spreman da napusti Zvezdu, Junajtedov prioritet Luka Modrić!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Barselona završila "poteru" za Davidom Luizom i Agerom

Izvor: Dzungla.org, 18.Avg.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da „prošetate“ svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.