Uživo: ALARMANTNO u crno-belom taboru, Danilović otišao uz reči: Neka dođe neko ko voli Partizan!

Izvor: Blic, 24.Avg.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: ALARMANTNO u crno-belom taboru, Danilović otišao uz reči: Neka dođe neko ko voli Partizan!

Po okončanju sednice skupštine košarkaškog kluba Partizan, na kojoj je predsednik Predrag Danilović podneo neopozivu ostavku, a član skupštine Andrija Mladenović tražio da sa funkcije trenera ode Duško Vujošević, dosadašnji prvi čovek obraća se medijima.

Sa sednice skupštine prvi je izašao Danilović, a potom i Vujošević, koji je delovao neraspoloženo, ali nije davao izjave.

Brojne novinarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekipe iščekivale su zvanično obraćanje, a tajac koji je među njima vladao prekinuo je upad čuvenog Partizanovog pristalice Miše Tumbasa, koji je, bar na kratko, "razmrdao" učmalu atmosferu.

Pred novinarima se potom pojavio Predrag Danilović.

"Podneo sam neopozivu ostavku. Partizan je bio i ostao moj život", bile su prve Danilovićeve reči medijima, kojima je potvrdio pisanje Blicsporta tokom zatvorene sednice da napušta predsedničku funkciju.

"Preuzimam odgovornost za sve", dodao je dosadašnji prvi čovek crno-belih, koji su se našli u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji zbog koje su i odustali od međunarodnih nastupa (u Evrokupu) ove sezone.

On je dodao da će klub u narednom periodu voditi radna grupa, koja će imati pet članova.

"Ti ljudi treba da zakažu novu, izbornu skupštinu, da bi se izabrao novi predsednik kluba. A ja bih voleo da na to mesto dođe neko ko voli Partizan", rekao je Danilović, dodajući:

"Volim Duleta (Vujoševića), ali... prevršio je meru sa nastupima u javnosti. Dozvolio sam mu to, ali nisam uspeo da iskontrolišem".

Obraćanje Predraga Danilovića je i dalje u toku.

Ostanite uz Blicsport i prvi saznajte zvanične odluke skupštine KK Partizan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.