Užičani u finišu srušili Avangardu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Feb.2011, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani u finišu srušili Avangardu

Sloboda Point Sevojno – Avangarda 2:0 (0:0)
Strelci – 1:0 Maksimović u 78, 2:0 Dong u 89. minutu. SC Episkopi. Sudija: Toni Sandli (Engleska).
SLOBODA PS: Šejić, Petrović, Maksimović, Bulatović, Radosavljević, Šunjevarić, Bosman, Tanušev, Pejović, Kovačević, Pavićević. Igrali su još: Stevančević, Mihajlović, Ademović, Rikardinjo, Dong, Stanisavljević.
AVANGARDA: Gavrilov, Halilula, Epifanov, Morozov, Maslovski, Sinjajev, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nekrasov, Omeljčenko, Borozdin, Zacepin, Sargsjan. Igrali su još: Šegolk, Sulojev, Rihovski, Ahba, Podoljak, Sojnikov, Beketov, Foropanov, Aleksejev.

Užičani su nastavili seriju dobrih igara i pobeda na Kipru. Juče su pobedili Avangardu iz Kurska, člana treće lige Rusije.
Crveno-crni su poveli u 78. minutu. Korner je izveo Mihajlović, a Maksimović, na drugoj stativi, sačekao loptu i sa pet metara, udarcem nogom, uspeo da je sprovede u mrežu Sulojeva.
Konačan rezultat za pobedu Slobode PS postavio je Dong. Sa desne strane centrirao je Ademović, napadač iz Kine odlično je reagovao i glavom pogodio gol.
Ruski tim, lane poslednji u Drugoj ligi, imao je dobre prilike krajem poluvremena. U istom napadu, Zecepin i Sargsjan nisu uspeli da bukvalno sa dva metra prevare golmana Šejića.
Za Užičane je petak slobodan dan, a u subotu ih očekuje poslednja provera, pred povratak sa Kipra. U subotu bi trebalo da bude poznato da li će golman Milorad Nikolić overiti saradnju sa Polonijom iz Varšave. Zadovoljio je na probi, ostalo je da se utanače finansijski detalji budućeg ugovora.


Radnički (O) - Metalac (GM) 1:2 (1:0)
Gledalaca: 100. Sudija: Žika Živanović (Zabrežje). Strelci: Dražić u 3. za Radnički, a Naglić u 59, Stanojlović u 84. za Metalac. Žuti kartoni: Stanković, Šainović (Radnički), Gojak (Metalac).
RADNIČKI: Belić, Pajić, Šainović, Todić, Milisavljević, Stojković, Vukajlović, Stanojević, Dražić, Stanković, Vuković. Igrali su još: Jovanović, Mojsilović, Kerošević, Neđić, Docić, Srećković, Vojvodić, Karić, Mrvić, Ristić.
METALAC: Bogunović, Antić, Gojak, Otašević, Nenadić, Svojić, Lukić, Adamović, Savićević, Mizdogard, Naglić. Igrali su još: Kljajić, Milić, Živković, Stanojlović, Ivanović, Ćirković, Stošković, Pavlović.
Ni u trećem pokušaju igrači Radničkog nisu osetili slast pobede, iako su poveli već u 3. minutu. Akciju je počeo Nikola Vukajlović, a Miloš Stanojević pokušao da savlada Bogunovića. Posle odlične intervencije, na odbijenu loptu natrčao je mladi Stefan Dražić i pogodio.
Nekadašnji napadač Inđije, Naglić, posle poklon-lopte defanzivca domaćina izjednačio je rezultat. Šest minuta pre kraja, Adamović se probio po levoj strani i na nabačenu loptu, još bolje startovao rezervista Stanojlović i u trku savladao nemoćnog Ivana Jovanovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.