Uzdrmane Nišlije žele pobedu protiv Javora

Izvor: Studnel.com, 20.Feb.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzdrmane Nišlije žele pobedu protiv Javora

Radnički će igrati u nešto izmenjenom sastavu jer su klub u zimskom prelaznom roku napustili Anton Zemljanuhin, Marko Blažić, Miloš Krstić i Miloš Miokov. Šef stručnog štaba Rastavac neće moći da računa ni na Lakić-Pešića, koji ima parni broj kartona i Živkovića, koji je povređen. U sastavu neće biti ni Nikole Ašćerića, koji je zatražio raskid ugovora.
Trener niškog kluba željno iščekuje nastavak prvenstva i očekuje dobru igru. Nastavak prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << donosi nešto novo i nepoznato. On nosi elan koji će nas pogurati da u nedelju odigramo dobro i u lepom raspoloženju dočekamo nastavak prvenstva, rekao je Milan Rastavac.
Kapiten Aleksandar Jovanović smatra da Radnički može da pobedi Javor. Mnogo puta je bilo teško, ali sada je, ja mislim, najteže. Veliki broj igrača je i dalje tu, protiv Javora neće igrati dva iskusna defanzivca, ali imamo mlade igrače koji će uspeti da nadoknade njihov izostanak. Očekujem pobedu u nedelju, istakao je miljenik Meraklija.
Karte će se prodavati samo na dan utakmice a cene su: 100 dinara za jug, 200 za istok i zapad i 600 dinara za ložu.

radnickinisfudbaljavorsuperliga

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.