Uzavrelo u Rimu, Zaniolu očitana lekcija?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 11:08

Uzavrelo u Rimu, Zaniolu očitana lekcija?

Italijan se polako vraća u ritam posle ozbiljne povrede.

Roma je pre dva dana remizirala sa Interom rezultatom 2:2.

"Vučica" i dalje ima matematičku šansu za LŠ, Lacio je sinoć izgubio svoj meč, ali teško je videti da "orlovi" prospu prednost od 11 bodova.

U sastav Rome se konačno vratio i Nikolo Zaniolo, doduše Italijan je propustio derbi sa "neroazurima". Iz kluba je stiglo obaveštenje da je u pitanju lakša povreda mišića, ali list Republika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << donosi drugačije informacije.

Italijanski list piše kako je Zaniolo napadnut od strane saigrača, razlog svađe je navodno partija ofanzivac protiv Verone - bivši akademac Intera je bio previše opušten na terenu.

Sačekaćemo još par dana da se utvrdi istinitost informacije, ali ovakvi sukobi samo mogu ubrzati odlazak talentovanog Italijana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem kvari planove Juventusu i Interu, Zaniolo na meti Engleza

Izvor: RTS, 21.Jul.2020

Pored Juventusa i Intera u borbu sa potpis mladog asa Rome Nikole Zaniola uključio se i Totenhem, pišu mediji sa Apenina. . Sparsi su navodno spremni da Zaniola plate 50 miliona evra, dok Roma insistra na cifri između 60 i 70 miliona za potpis talentovanog Italijana...Zaniolo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.