Užasne vesti iz Reala, Zidan neće po dobrom pamtiti početak godine!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 17:40

Užasne vesti iz Reala, Zidan neće po dobrom pamtiti početak godine!

Bar dve utakmice Francuz neće predvoditi tim.

Trener Real Madrida Zinedin Zidan pozitivan je na virus COVID-19 i nalazi se u karantinu, prenose španski mediji.

Trofejni stručnjak nije vodio današnji trening kraljevskog kluba, dva dana uoči gostovanja Osasunu u Pamploni.

Zidan nije prisustvovao treningu svog kluba jer je bio u kontaktu sa pozitivnom osobom, a nakon urađenog PCR testa utvrđeno je da je zaražen virusom.

Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako sigurno neće vodi mečeve Reala protiv Osasune i Atletik Bilbaoa.

Ukoliko bude sve u redu Francuz bi mogao da se vrati na klupu tek 23. januara na gostovanju Alavesu.

Podsetimo, kraljevski klub je poslednjih meseci prošle godine imao problema sa zaraženim igračima, ali je korona stigla i do Zidana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan u karantinu

Izvor: B92, 07.Jan.2021

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nalazi se u karantinu...U karantinu se nalazi posle kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom, saopštili su danas izvori bliski tom španskom fudbalskom klubu..."On je u izolaciji", rekli su isti izvori agenciji Frans pres i dodali da Real Madrid čeka rezultate testa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.