Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 23:36

Užasna scena u Mančesteru: Ederson poslao saigrača u bolnicu (VIDEO)

Loše veče za štopere na Etihadu...

Arsenalov košmar je priča za sebe, utakmica na Etihadu imala je i pravu fudbalsku tragediju, pošto je u bolnici završio mladi štoper Mančester Sitija Erik Garsija.

Kad bi 2020. bila štoper, bila bi David Luiz! Tri poklona Sitiju za 25 minuta... (VIDEO)

Sudar sa saigračem i golmanom Sitija Edersonom bio je potpuno slučajan i nenameran, ali je i na televizijskom snimku kompletna scena izgledala, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << blago rečeno, užasno. A, teško da nekome u ovom trenutku na Etihadu može da bude teže od 19-godišnjeg Garsije. Dobio je poverenje Pepa Gvardiole, odradio solidan posao, a onda doživeo potencijalno razarajuću povredu pred nadoknadu vremena, u momentu kada je Siti već imao komotnih 2:0 i pobedu u džepu.

I’m sorry but Ederson has to be more careful than that, especially with his own players. He could’ve killed poor Eric Garcia. Call your man off or jump around him. pic.twitter.com/U3y1OHBgaQ

Garsija i Ederson su se sudarili potpuno slučajno, u nameri da dođu do lopte i spreče potencijalnu kontru Arsenala, a sve se završilo Edersonovim nokautom, čini se, pesnicom pravo u Garsijino lice... Ovu će utakmicu mladi defanzivac pamtiti verovatno dok je živ...

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.