Užas, tragičar sa Marakane ostaje bez ruke!?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 10:20

Užas, tragičar sa Marakane ostaje bez ruke!?

Svojevremeno je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Francuskoj.

Reprezentativac Alžira i član Dižona Jasin Benzija teško je povređen u nesreći koju je doživeo vozeći bagi.

Bivši fudbaler Olimpijakosa je povredio ruku, a prema nekim informacijama iz Francuske 26-godišnji napadač bi mogao da ostane bez ruke.

"Benzija je operisan. Za sada nema nikakvih prognoza. Čekamo šta će se desiti", rekao je predsednik Dižona Olivije Delkur. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tokom karijere igrao je još i za Lion i Fenerbahče, a navijači Zvezda ga pamte po detalju sa beogradskog meča protiv Olimpijakosa.

Tada je Benzija dobio crveni karton nakon čega je usledio preokret "crveno-belih".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STRAVIČNE VESTI, POZNATI FUDBALER IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Preti mu amputacija RUKE, dobro ga se sećaju navijači Zvezde!

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020

Vezista francuskog Dižona i reprezentativac Alžira Jasin Benzija doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen. . On je vozio džip “Bagi” po pustinji i tom prilikom ozbiljno povredio ruku.. Prve informacije iz Francuske ukazuju da su povrede ruke vrlo teške i da mu preti amputacija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.