Izvor: Blic, 26.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvređen sam!

Uvređen sam!

Novi, veliki obrt u 'slučaju Stojaković'. Iako su svi mediji preneli vest da je trampa Indijane i Sakramenta gotova stvar, čelnici Pejsersa odlučno demantuju bilo kakvu razmenu igrača. Prema poslednjim informacijama, kamen spoticanja je činjenica da krilo tima iz Indijanapolisa Ron Artest ne želi da igra u glavnom gradu Kalifornije.

- Nema nikakvog trejda, a možda ga neće ni biti - objasnio je trener Indijane Rik Karlsli. - Ako se bilo šta desi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ovu temu, verujte mi, bićete obavešteni.

'Čovek - problem' Ron Artest, potvrdio je prekid razgovora i sve stvari vezane za ovu NBA sapunicu prepustio svom agentu Marku Stivensu.

- Nismo se dogovorili, ali razlog nije moje odbijanje da zaigram u dresu Kingsa. Od sada će sve pregovore voditi moj menadžer- rekao je Artest.

Čovek od koga je krenula cela priča Mark Stivens, drugačije je video razloge propadanja ovog trejda.

- Ron nije želeo da igra za Kingse ni pre nekoliko nedelja i to ne želi ni sada. Košarka je njegov život, a karijeru će nastaviti tamo gde će sveukupna tamosfera doprineti potpunoj afirmaciji svih njegovih potencijala.

S druge strane, naš reprezentativac potpuno je razočaran ponašanjem čelnika kluba braće Maluf, iako do dogovora, ipak, nije došlo.

- Način na koji sam tretiran ovih dana potpuno je rezočaravajući. Hvala Bogu da postoji televizija, pa ljudi mogu da procene kako se ko ponašao. Mogu da razumem da je ovo deo biznisa, ali način na koji sam saznao za razmenu ne ide na čast vlasnicima kluba. Posle sedam ipo godina provedenih u Sakramentu mislim da sam zaslužio više poštovanja.

Najbolji trojkaš lige otputovao je u Filadelfiju na meč sa Siksersima, ali na iznenađenje mnogih, pa i trenera Adelmana, nije nastupio već je veče proveo u hotelu.

- Ne možete očekivati od Peđe da celu ovu situaciju preživi bez emocija, ali isto tako očekujem da on bude u stanju da izdrži sav pritisak i ponaša se onako kako se ponašao u prethodnih sedam godina, kao vrhunski profesionalac. Situacija nije jednostavna, kako za igrače, tako i za ceo tim - izjavio je Adelman.

Čekajući konačno razrešenje sage o 'lošem momku' NBA lige Ronu Artestu, gotovo sa sigurnošću se može reći da će naš reprezentativac plej-of duele dočekati u novoj sredini.

S. Vrakela

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.