Utakmica protiv Rome ultimatum

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jan.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica protiv Rome ultimatum

Pozicija srpskog fudbalskog trenera, Siniše Mihajlovića, na klupi Milana je u opasnosti, a da li će ostati na toj funkciji zavisi od utakmice protiv Rome.

Gazeta delo Sport piše da je posao Mihajlovića "u opasnosti već nedeljama", kao i da će njegova sudbina biti poznata posle subotnje utakmice protiv Rome.

Prema navodima tog lista, uprava kluba je već kontaktirala iskusnog trenera Marčela Lipija, kao i omladinskog trenera Milana Kristijana Brokija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << bi mogli da zamene Mihajlovića.

Milan je, posle 18 odigranih kola, sedmi na tabeli Serije A sa 28 bodova, odnosno ima čak 10 bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa Siniše Mihajlovića je u od početka sezone upisala osam pobeda, četiri remija i šest poraza. Utakmica izmedju Milana i Rome igra se sutra u Rimu od 20.45. Direktan prenos bieće na Arena Sport 4 kanalu.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Obezbedite naš paket na vreme i pratite celo takmičenje italijanskog šampionata.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.