Uspela generalka Zvezde

Izvor: B92, 20.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspela "generalka" Zvezde



Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rad sa 3:0 u poslednjoj proveri pred početak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona i, ujedno, predstavljanju tima za novu sezonu pred beogradskom publikom.

Pred 20 hiljada gledalaca (ulaz bio slobodan) golove za crveno-bele postigli su Žigić u 8, Đokić u 52. i Bugarin Blaguj Georgijev u 54. minutu, posle najlepše akcije navalnog reda Zvezde na meču.

Trener Duško Bajević, koji je na Marakani dočekan ovacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo je meč sa postavom koja je oduševila na pripremama u Austriji, kada je deklasirala šampiona Češke Liberec. Marko Perović je ponovo igrao levo, izuzetno dobar Pantić desno, dok je ispred njega na boku izuzetno zapažen bio Bugarin Georgijev, koji je još jednom potvrdio da će biti veliko pojačanje za crveno-bele u novoj sezoni.

Poslednjih dvadesetak minuta meča igrao je i novi Brazilac u Zvezdi Miler Alemao, koji nije imao prilike da ozbiljnije interveniše u odbrani, ali je sa nekoliko poteza pokazao da je iskusan fudbaler koji bi možda mogao da bude od koristi Bajeviću i Crvenoj zvezdi.

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni šampion SCG igraće naredne srede u Irskoj ili na Kipru. Revanš meč 1. kola na programu je danas, a Kork brani 1:0 iz prve utakmice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.