Uspavani Partizan rutinski sa limenkama

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspavani Partizan rutinski sa "limenkama"

Košarkaši Partizana ostvarili su i treću pobedu u Super ligi Srbije. Izabranici Duška Vujoševića slavili su u Železniku protiv FMP-a 61:56.

Tokom većeg dela meča, crno-beli, koji su igrali bez Saše Pavlovića, delovali su uspavano. Tri četvrtine, četa Milana Gurovića odolevala je favorizovanom šampionu zahvaljujući pre svega Guduriću i Čoviću, ali u poslednjih 10 minuta, razigrali su se Militunov i Mačvan, odlepili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan na dvocifrenu prednost i rutinski priveli meč kraju.

Domaćin je pokušavao šutevima za tri poena, ali samo su bili precizni pet puta iz 22 pokušaja. S druge strane, bekovi Partizan bili su veoma loši, ali su ispod koša dominantni bili crno-beli, posebno Milutinov, koji je lako izlazio na kraj sa centrima "limenki".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLS: Partizan slavio u Železniku

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2015

Partizan je zadržao maksimalni učinak u košarkaškoj ligi Srbije. U Železniku su savladali FMP (61:56) i ostvarili treću pobedu u domaćem šampionatu. Meč je rešen tek u poslednjoj četvrtini, a crno-beli su sedam minuta pre kraja imali 13 poena prednosti (60:47), ali je domaći tim zatim zaigrao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.